Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!

Bal dök yala :P

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası

4 posters
YazarMesaj
Ophelia
Üye
Üye
Ophelia

DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Empty
MesajKonu: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:44 pm

eee DELİKASAP'ın reklamınıda yapmadan geçemem Smile heryerde vardır bi Delikasabım Smile ROCK'N ROLL KÜLTÜR MECMUASI DELİKASAP 3. sayısınıda çıkardı ! vee bu sefer gazete bayilerindede Very Happy
evet arkadaşlar göriyim sizleri Very Happy olsun hepinizde bi DELİKASAP !
www.delikasap.com

DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Resize10
http://www.delikasap.com
Ophelia
Üye
Üye
Ophelia

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:45 pm

1. ve 2. sayı daha kaliteli baskıydı. bu sefer maddi duruumdan dolayı 3. sayının kağıdı pek kaliteli değil . kusuru mazur bulursunuz umarım ...Bu arada Fiyatı 5 ytl . Smile
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:47 pm

bu delikasap senin dergin mi yoksa reklam karşılığında gelir mi elde ediyosun nası l bişi?
Ophelia
Üye
Üye
Ophelia

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:48 pm

Odysseus demiş ki:
bu delikasap senin dergin mi yoksa reklam karşılığında gelir mi elde ediyosun nası l bişi?
Bende bu delikasap mecmuasının içindeyim. hatta en küçükleriyim diye bana çişli derler Rolling Eyes Laughing Very Happy
bu dergidede adım ve fotolarım yer alıyor sanırsam I love you Cool Cool Razz
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:49 pm

Ophelia demiş ki:
Odysseus demiş ki:
Bende bu delikasap mecmuasının içindeyim. hatta en küçükleriyim diye bana çişli derler Rolling Eyes Laughing Very Happy
bu dergidede adım ve fotolarım yer alıyor sanırsam I love you Cool Cool Razz
hmm ok
BiLiCi
SuperModlar
SuperModlar
BiLiCi

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:52 pm

...de pahalı diilmi bu yaw 5ytl billborad bile 4 ytlydi(en son) ama herhalde maddi sıkıntı cekiorsunuz nese gorursek senin hatırına alırız
hcihan
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:53 pm

tanıdığa indirim falan yok mu ama merak ettim mutlaka alcam
http://www.google.com:D
Ophelia
Üye
Üye
Ophelia

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 11:07 pm

BiLiCi demiş ki:
...de pahalı diilmi bu yaw 5ytl billborad bile 4 ytlydi(en son) ama herhalde maddi sıkıntı cekiorsunuz nese gorursek senin hatırına alırız
teşekkür edeiyorum Smile ama içeriği bol okuyunca anlarsınız . evet maddi durum olduğu için 5 ytl .. bu arada isterseniz ben okula getirebilirim söylersiniz bana ... Smile
BiLiCi
SuperModlar
SuperModlar
BiLiCi

MesajKonu: Geri: DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası   DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 11:08 pm

Ophelia demiş ki:
BiLiCi demiş ki:
teşekkür edeiyorum Smile ama içeriği bol okuyunca anlarsınız . evet maddi durum olduğu için 5 ytl .. bu arada isterseniz ben okula getirebilirim söylersiniz bana ... Smile

tmm bakarız ben biraz internetten arastırayım.. Very Happy

DELİKASAProck'n roll kültür mecmuası
1 sayfadaki 1 sayfası