Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!

Bal dök yala :P

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Albümler hakkında.

3 posters
YazarMesaj
yitte
Yeni Üye
Yeni Üye
yitte

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:30 pm

Metallicanın 9 albümü - Death magnetic dahil-
Anathemanın 10 albümü
The Cranberries 7 albüm
Şebnem Ferah eski albümleri
Teoman eski albümleri mevcuttur..isteyen arkadaşları paylaşım yapılır.

Elinde Nirvana albümleri olan arkadaşlarda irtibata geçerse iyi olur benimle Smile
BiLiCi
SuperModlar
SuperModlar
BiLiCi

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:35 pm

bunları birilerine atmak yada baska albumleri birilerinden almak(msnden) icinmi yazdın Very Happy:D
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:36 pm

yitte demiş ki:
Metallicanın 9 albümü - Death magnetic dahil-
Anathemanın 10 albümü
The Cranberries 7 albüm
Şebnem Ferah eski albümleri
Teoman eski albümleri mevcuttur..isteyen arkadaşları paylaşım yapılır.

Elinde Nirvana albümleri olan arkadaşlarda irtibata geçerse iyi olur benimle Smile
metallica tam albüm bnde mevcutta dumanı tamamlamaya calışıorum bi kac şarkı eksik
yitte
Yeni Üye
Yeni Üye
yitte

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:39 pm

BiLiCi demiş ki:
bunları birilerine atmak yada baska albumleri birilerinden almak(msnden) icinmi yazdın Very Happy:D

hayır bunlar bende var,isteyen olursa ilgilenirim,ona flashbellek ile verebilriim demek için yazdım:)

ben sadece nirvana albümü tamamlamaya çalışıyorum..Ümit sanada Duman albümlerini bulabilirim hafta içi sanırım Smile
BiLiCi
SuperModlar
SuperModlar
BiLiCi

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:40 pm

yitte demiş ki:
BiLiCi demiş ki:

hayır bunlar bende var,isteyen olursa ilgilenirim,ona flashbellek ile verebilriim demek için yazdım:)

tamam Smile
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 9:43 pm

yitte demiş ki:
BiLiCi demiş ki:

ben sadece nirvana albümü tamamlamaya çalışıyorum..Ümit sanada Duman albümlerini bulabilirim hafta içi sanırım Smile

eyw.rapide buldum da indirmiorum çnkü baya uzun sürer rapidsiz bulursan olur
yitte
Yeni Üye
Yeni Üye
yitte

Albümler hakkında. Empty
MesajKonu: Geri: Albümler hakkında.   Albümler hakkında. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:07 pm

eyw.rapide buldum da indirmiorum çnkü baya uzun sürer rapidsiz bulursan olur[/quote]

yok flashbellekde getirebilirim hafta içi,bizim burda bir cafe var..paylaşım klasöründe;Diziler,filmler,albümler,belgeseller falan bir sürü şey var..duman da vardı sanırım hafta içi bakarım işte Smile

Albümler hakkında.
1 sayfadaki 1 sayfası