yitte Yeni Üye
| Konu: Albümler hakkında. C.tesi Eyl. 20, 2008 9:30 pm | |
| Metallicanın 9 albümü - Death magnetic dahil- Anathemanın 10 albümü The Cranberries 7 albüm Şebnem Ferah eski albümleri Teoman eski albümleri mevcuttur..isteyen arkadaşları paylaşım yapılır. Elinde Nirvana albümleri olan arkadaşlarda irtibata geçerse iyi olur benimle | |
|
BiLiCi SuperModlar
| Konu: Geri: Albümler hakkında. C.tesi Eyl. 20, 2008 9:35 pm | |
| bunları birilerine atmak yada baska albumleri birilerinden almak(msnden) icinmi yazdın :D | |
|
Odysseus SuperModlar
| Konu: Geri: Albümler hakkında. C.tesi Eyl. 20, 2008 9:36 pm | |
| - yitte demiş ki:
- Metallicanın 9 albümü - Death magnetic dahil-
Anathemanın 10 albümü The Cranberries 7 albüm Şebnem Ferah eski albümleri Teoman eski albümleri mevcuttur..isteyen arkadaşları paylaşım yapılır.
Elinde Nirvana albümleri olan arkadaşlarda irtibata geçerse iyi olur benimle metallica tam albüm bnde mevcutta dumanı tamamlamaya calışıorum bi kac şarkı eksik | |
|
yitte Yeni Üye
| Konu: Geri: Albümler hakkında. C.tesi Eyl. 20, 2008 9:39 pm | |
| - BiLiCi demiş ki:
- bunları birilerine atmak yada baska albumleri birilerinden almak(msnden) icinmi yazdın :D
hayır bunlar bende var,isteyen olursa ilgilenirim,ona flashbellek ile verebilriim demek için yazdım:) ben sadece nirvana albümü tamamlamaya çalışıyorum..Ümit sanada Duman albümlerini bulabilirim hafta içi sanırım | |
|
BiLiCi SuperModlar
| |
Odysseus SuperModlar
| |
yitte Yeni Üye
| Konu: Geri: Albümler hakkında. C.tesi Eyl. 20, 2008 10:07 pm | |
| eyw.rapide buldum da indirmiorum çnkü baya uzun sürer rapidsiz bulursan olur[/quote] yok flashbellekde getirebilirim hafta içi,bizim burda bir cafe var..paylaşım klasöründe;Diziler,filmler,albümler,belgeseller falan bir sürü şey var..duman da vardı sanırım hafta içi bakarım işte | |
|