Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bahcelievler Anadolu Lisesi Okul Forumu!

Bal dök yala :P

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alkol neden bağımlılık yapar

3 posters
YazarMesaj
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

Alkol neden bağımlılık yapar Empty
MesajKonu: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:10 pm

Sarhoşken yaşanan kötü anıların hafızadan silindiği, alkolün bu yüzden bağımlılık yaptığı ortaya çıktı.

İngiliz bilim adamları, alkolün hafızayı etkilediğini, içkinin bir partiyle ilgili güzel şeylerin hatırda kalmasını kolaylaştırdığını, ancak yaşanan kötü şeylerin hatırlanmasını zorlaştırdığını söylediler.

Çok içen kişilerin hafızaları üzerinde yapılan incelemeler, sarhoşken yaşanan kötü şeylerin hatırlanamamasının, aksine güzel şeylerin akla gelmesinin, tekrar tekrar içilmesinin temel nedenlerinden biri olduğu belirtildi.

Sussex Üniversitesi´nde görevli profesör Theodora Duka, Liverpool Üniversitesi´nde düzenlenen Bilim Festivali´nde yaptığı konuşmada, endişeyi giderdiği, mutluluk ve zevk verdiği, yasakları deldirdiği bilinen alkolün bağımlılık yaratmasına en büyük katkının, hafıza üzerindeki etkisi olabileceğini belirterek, alkolün iyi anıları hatırlatarak daha çok içmeye teşvik ettiğini kaydetti.

Theodora Duka, alkolle ilgili bazı çalışmaların da, alkolün, özellikle kadınlarda yanlış
hükümlere varma olasılığını arttırdığını gösterdiğini sözlerine ekledi.

Alıntıdır
furkan*
Admin
Admin
furkan*

MesajKonu: Geri: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:36 pm

Hiç okumadım ne yazdınıda az cok biliorm ama bende bağmllk yptığı falan yok.

En son furkan* tarafından C.tesi Eyl. 20, 2008 8:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://balbuddies.yetkin-forum.com
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

MesajKonu: Geri: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:37 pm

furkan* demiş ki:
Hiç okumadım ne yazdınıda az cok biliorm ama bende bağmllk yptığı falan yok xD
alkol bi süre yapıor
furkan*
Admin
Admin
furkan*

MesajKonu: Geri: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:38 pm

Bende illegal şeyler bağmllk yapıor hevesimi alnca bkıorm en son babamla karşlklı içtm o gnden beri içerken zevk almıorm xD
https://balbuddies.yetkin-forum.com
Odysseus
SuperModlar
SuperModlar
Odysseus

MesajKonu: Geri: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 8:43 pm

furkan* demiş ki:
Bende illegal şeyler bağmllk yapıor hevesimi alnca bkıorm en son babamla karşlklı içtm o gnden beri içerken zevk almıorm xD
Very Happy
Ophelia
Üye
Üye
Ophelia

MesajKonu: Geri: Alkol neden bağımlılık yapar   Alkol neden bağımlılık yapar Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 10:28 pm

Odysseus demiş ki:
furkan* demiş ki:
Hiç okumadım ne yazdınıda az cok biliorm ama bende bağmllk yptığı falan yok xD
alkol bi süre yapıor

Ben bi ara hergün içiyodum Shocked ama sonra bıraktım Very Happy artık o kaadar çok değil afro geek
http://www.delikasap.com

Alkol neden bağımlılık yapar
1 sayfadaki 1 sayfası